Завдяки гуманітарній допомозі, що надійшла до нас з Риги, ми отримали потужний електрогенератор – 242кВ. Генератор буде встановлено біля однієї з найбільших амбулаторій, важливо, що його потужності вистачить на всю міську амбулаторію, міський стоматологічний центр та УВАГА – він також буде живити насоси при відсутності електрики на самій проблемній КНС міста (дякую КП “Бориспільводоканал” в допомозі розгрузки генератора та в дружній співпраці).
Один генератор допоможе відразу трьом підприємствам.
Вже розпочинається монтаж генератора, а протягом тижня відбудуться електромонтажні роботи в амбулаторії і стоматологічному центрі.
Ця гуманітарна допомога надійшла до нас завдяки нашим друзям, які весь час допомагають нашому КНП “Бориспільський міський центр первинної медичної допомоги”. А саме хочемо подякувати людині з великим серцем, який допоміг нам санітарним транспортом, а тепер надав потужний електрогенератор – це Armands Gerkāns з однодумцями “Lucidus” , Juris Zinkevics, “Uznemēji mieram”, Ieva Drīksna, Andris Ramoliņš, “Energoluks”, Energolukss, Mikelis Caunītis.
Також дякуємо за допомогу Andrejs Erglis, Māris Liopa, Olafs Libermanis, Martins Malzubris, Raivo Jutāns, Normunds Vaivads, благодійному фонду “Ziedot.lv” на чолі з Rūta Dimanta та Ilze Ošāne та керівнику проекту «Solarshop.lv» Krišs Zēmelis і багатьом іншим друзям з Латвії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *