Ви хочете викликати лікаря додому для діагностичного обстеження, консультації або молодшого спеціаліста з медичною освітою для проведення маніпуляцій, догляду, процедур які призначив вам лікар будь-якого лікувального закладу? Чи вам потрібно транспортувати свого рідного з лікарні додому, а можливо і на обстеження до Києва але ці послуги не входять до гарантованого державою пакету медичних послуг?!

КНП «Бориспільський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» запровадив сервісні платні послуги виїзду медичних працівників додому пацієнта та транспортування пацієнтів.

Послугами можуть скористуватися абсолютно всі незалежно від наявності декларації та місця проживання (Бориспіль та район)

Поки послуга надається в пілотному режимі – в робочі дні з 8:00 до 17:00, замовлення послуги з 8:00 до 14:00.
Якщо послуга буде користуватися попитом, то часи роботи будуть подовжені включаючи вихідні та святкові дні.
Нагадуємо, що у вихідні та святкові дні в міський амбулаторії №2 працює черговий кабінет первинної медичної допомоги.

Як замовити послугу.
1️. Зателефонувати в будні з 8:00 до 14:00 за номером
+380 63 024 6615 та чітко відповісти на всі поставлені оператором питання або для задекларованих в міських амбулаторіях пацієнтів, зателефонувати своєму сімейному лікарю (педіатру, терапевту), який прийме необхідне рішення та скоординує подальші ваші дії. Оператор вам повідомить тарифи на необхідні послуги.

2️. Провести оплату послуги зручним для вас способом (privat24, через i-Box які розташовані у кожній з наших амбулаторій чи в будь-якому іншому місці, через відділення банку). Реквізити вам повідомить оператор.
3️. Вам повідомлять орієнтовний час прибуття медичного працівника.

Нагадуємо – екстрені виклики не обслуговуються, при екстрених станах викликайте – 103

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *